Beschrijving

Hoekwoning met ruime kamers, grote garage en fijne achtertuin op het zuiden 

Deze leuke hoekwoning van 119m2 is wat ons betreft het perfecte (t)huis voor gezinnen. Gelegen in een rustige wijk, vlakbij winkels, met ruime slaapkamers, een grote garage en een heerlijke achtertuin op het zuiden. De woning is bovendien goed onderhouden en netjes opgeknapt. Heel veel meer woorden hoeven we er eigenlijk niet aan vuil te maken; dit is gewoon een heel fijn huis! 

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden, technische en kadastrale gegevens.

Indeling

Entree met toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast, de keuken en de woonkamer. De meterkast bevindt zich onder de trap en daar is eveneens een ruime trapkast met bergruimte. Op de vloer ligt een houten vloer, deze loopt over in de woonkamer. 

De woonkamer is licht en ruim (25m2), met zicht op zowel de voorzijde als de achtertuin. Een typische doorzonwoonkamer, altijd fijn. Opvallend is natuurlijk de houtkachel in het midden van de kamer, dit keer eens niet omgeven door een schouw. Een absoluut sfeervolle toevoeging! De plafonds zijn fraai afgewerkt met sierlijsten.  

Een gezellig barretje scheidt de eetkamer en de keuken. Deze heeft een composieten werkblad en gebroken witte keukenkastjes en is uitgerust met een spoelbak met mengkraan, 4-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Aan weerszijden is veel bergruimte in de keukenkastjes. 

Naast de keuken ligt de bijkeuken. Beide ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming. De bijkeuken biedt ruimte voor de wasmachine, een droger en er is een spoelbak. Vanuit hier is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping

De trapopgang naar de eerste verdieping komt uit op een overloop, vanuit waar drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar zolder bereikbaar zijn. De slaapkamers hebben een fijne grootte. Zo is de kamer aan de voorzijde 11m2 en die ernaast 12m2. De kleinste slaapkamer is 6m2 en perfect geschikt als babykamer of thuiskantoor. 

De badkamer is uitgerust met een toilet, douchecabine en wastafelmeubel met spoelbak. Er is een groot raam, wat zowel daglicht als natuurlijke ventilatie mogelijk maakt.

Tweede verdieping

De zolderverdieping is volledig open, aan weerszijden voorzien van knieschotten. De ruimte is 17m2 en biedt - mede dankzij de dakkapel - genoeg potentie om eventueel op te delen in een bergzolder en slaapkamer.

Tuin

De achtertuin op het zuiden en de grote garage (19m2) zijn toch wel twee grote pluspunten van deze woning. De fraai aangelegde voortuin overigens ook, met haar border met beplanting en bestrate oprit waar je een auto kunt parkeren. 

De achtertuin is vanwege de garage extra breed, en dat merk je zodra je de tuin in stapt. De tuin is deels bestraat, voorzien van een terras en een pad richting het tuinhuis. Links en rechts van het pad vind je gevarieerde volwassen beplanting. Achterin de tuin staat een tuinhuis en er is een houthok. De tuin ligt op het zuiden en er zijn volop mogelijkheden voor zitjes, zowel in de zon als in de schaduw. De tuin is bereikbaar via de bijkeuken, de garage en een achterom.

Bijzonderheden

Voor de bijzonderheden verwijzen we graag naar de brochure van de woning.

Kenmerken