Beschrijving

3 slaapkamers en een ruim balkon op het zuiden! Overdekte eigen parkeerplaats! En dat allemaal in hartje Leerdam!
 
Dit ruime appartement heeft vanuit de woonkamer en balkon een mooi uitzicht op de Koningin Emmalaan en de Meent en ligt dus op loopafstand van het centrum van Leerdam. Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex met 4 appartementen en heeft een woonoppervlakte van 91 m².
Op de begane grond is een eigen overdekte parkeerplaats.
Het appartement is verdeeld over 2 woonlagen. Op de begane grond ligt de berging en 1 slaapkamer en op de 2e verdieping liggen de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 2 slaapkamers.

Op loopafstand zijn alle mogelijke voorzieningen aanwezig.
Het complex is in 2004 gerealiseerd en bestaat uit 4 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen.

Wij adviseren u de brochure van deze woning te downloaden van onze website www.muttersmakelaardij.nl 
In deze brochure treft u uitgebreide informatie met extra foto's evenals plattegronden en kadastrale gegevens aan.

Indeling

Op de begane grond is de entree van het appartement. Naast de voordeur is aan de linkerzijde een deur naar de berging. 
De hal geeft verder toegang tot de meterkast, de trapopgang naar de 2e verdieping en slaapkamer I.
 
In de berging kunnen makkelijk fietsen geplaatst worden en er is voldoende bergruimte.

De slaapkamer (13 m2) ligt aan de achterzijde van de woning en kijkt via een raam uit op de binnenplaats van het achterliggende bridge-museum. In deze kamer zijn wasmachine en droger opgesteld en er is een wastafel met mengkraan. De ruimte wordt op mechanische wijze geventileerd.

De vloer is betegeld, de wanden zijn gestuct en het plafond is gespoten.

Tweede verdieping

Via 2 dichte trappen, bekleed met vloerbedekking, kom je op de overloop van de 2e verdieping. Deze is ruim en geeft toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet, de CV-kast annex bergruimte en de woonkamer.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en wat direct opvalt is het vele licht door de raampartijen aan de voorzijde en rechterzijde. 
Je kijkt via de ramen uit op de Koningin Emmalaan, het Voogdplein en de Meent, ook vanaf het balkon.

Via openslaande deuren is het ruime balkon bereikbaar, waar je mooi beschut kunt zitten, mede door een rolluik dat aan de rechterzijde de wind kan wegnemen.

Aan de andere kant van de woonkamer is aan de linkerzijde het roomkleurige keukenmeubel met granieten blad geplaatst. Het keukenmeubel staat in een hoekopstelling en is uitgerust met een koelkast, vriezer, 4-pits gaskookplaat, inbouw afzuigkap, combi oven/magnetron, spoelbak met mengkraan en een vaatwasser. In de kastjes en laden is voldoende bergruimte.

De badkamer  is uitgerust met een inloopdouche met thermostaatkraan, een badkamermeubel met wastafel en mengkraan. De ruimte is geheel betegeld en wordt op mechanische wijze geventileerd.

Aan de achterzijde liggen 2 slaapkamers.

Balkon

Het appartement beschikt over een ruim balkon aan de voorzijde van het appartement.
Door de hogere borstwering zit je er lekker beschut en als het waait kan aan de rechterzijde een rolluik de wind wegnemen.
Je kijkt uit op de Koningin Emmalaan, het Voogdplein en de Meent. Het balkon is gelegen op het zuiden.

Tuin

Op de begane grond voor/onder de woning is een overdekte eigen parkeerplaats.

Bijzonderheden

De meterkast is uitgevoerd met voldoende groepen en een aardlekschakelaar, een slimme elektriciteits- en gasmeter en een watermeter.
De CV installatie is van het merk “Remeha”.
De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
In de woning is een ventilatiesysteem aangebracht, dat de mechanische ventilatie in het toilet, de badkamer en de keuken reguleert.
De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 75,- per maand.
Er is een intercomsysteem aanwezig inclusief camera en geluid.
Op het balkon is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
Het grote raam aan de rechterzijde in de woonkamer is voorzien van een elektrisch bedienbare screen.
 

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw Van Aerden, het Oude Raadhuis en het Glasmuseum.
Alle voorzieningen om het wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen in Leerdam te vinden.
Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.
‘Leerdam Glasstad’ is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken