Beschrijving

Bijzondere 2-onder-1-kapwoning met extra mogelijkheden door uitbouw!

Over een huis met potentie gesproken! Deze twee-onder-een-kapwoning in een geliefde wijk in Leerdam is een pareltje in de dop: 156 m2 woonoppervlak, een aanbouw die zich dankzij de eigen entree perfect leent voor een kantoor of praktijk aan huis en een fijne achtertuin met zicht op de watertoren. 

De huidige bewoner hebben de woning altijd met liefde onderhouden, maar er is wat werk aan de winkel om hier een eigentijdse woning van te maken. Schrik je daar niet van, dan is dit wat ons betreft een unieke kans! De woning telt onder andere vijf slaapkamers, een ruime berging, twee balkons en een eigen oprit. 

Wij adviseren je de brochure van deze woning te downloaden van onze website. In deze brochure vind je tevens uitgebreide informatie en extra foto's, plattegronden en kadastrale gegevens.

Indeling

Entree met toegang tot de meterkast, het toilet, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De ruime woonkamer is 38m2 groot en voorzien van vloerbedekking. Grote raampartijen aan de voor- en achterkant maken deze ruimte heerlijk licht. De keuken bevindt zich in de aanbouw achter de woonkamer en is uitgevoerd in crème wit. De keuken is voorzien van een spoelbak met mengkraan, 4-pits gasfornuis met ingebouwde afzuigkap, koelkast, combi oven en vaatwasser. Ook de wasmachineaansluiting bevindt zich in de keuken. Direct aan de keuken grenst een bijkeuken met toegang tot de achtertuin en een ruime berging van 13m2.

Vanuit de woonkamer is de aanbouw te bereiken, welke eveneens een eigen entree aan de zijkant van de woning heeft. Door het verwijderen van de deur en boekenkast is de uitbouw ook direct bij de kamer te (be)trekken. Deze ruimte is 24m2 en leent zich perfect als kantoor of praktijk aan huis! De ruimte is licht door de raampartij aan de voorzijde en de lichtkoepel.

Eerste verdieping

Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. 

De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en uitgerust met een toilet, wastafel en ligbad met handdouche.

Tweede verdieping

Middels een open houten trap is de zolderverdieping bereikbaar. Hier vind je de cv-ketel, een vierde slaapkamer en een kleinere kamer. Alle kamers en de voorzolder zijn voorzien van ramen en daardoor erg licht. Alle ruimtes zijn, net als op de eerste verdieping, voorzien van vloerbedekking.  De zolder biedt enorm veel bergruimte achter de schotten.

Balkon

De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon dat uitkijkt op de Generaal Pironstraat. 
Een van de slaapkamers aan de achterzijde beschikt over een groot balkon met zicht op de achtertuin.

Tuin

De woning beschikt over een voor- en achtertuin. De voortuin bestaat deels uit gevarieerde beplanting en aan de rechterkant biedt een bestrate oprit voor de aanbouw ruimte om een auto te parkeren. 

De achtertuin is omgeven door houten schuttingen en groene begroeiing en bestaat verder uit een aan de woonkamer grenzend terras en een groot gazon. Door de lage aanbouw is er ook in voor- en najaar al veel zon in de tuin.
Een heerlijk plekje om in alle rust te vertoeven, aldus de bewoner!

Bijzonderheden

Voor technische kenmerken en bijzonderheden verwijzen wij u naar de brochure. 

Over Leerdam
Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen. 

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met 'Muizentorentjes' nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kunt u hier goed terecht.

Interesse gewekt? Schakel meteen uw eigen aankoopmakelaar in.
Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken