1 december 2023 | Energetisch, Raadgever

Hoe space clearing van Annette’s huis een thuis maakte

Annette deelt haar persoonlijke ervaring met de space clearing van haar woning in Leerdam. Sylvia kwam een half jaar geleden bij haar langs toen zij net verhuisd was. Het huis voelde nog niet als thuis, maar Annette kon er niet de vinger op leggen hoe dat kwam. Wat de space clearing voor haar gedaan heeft vertelt ze in deze video!

Ervaar jij een van de volgende dingen? Wellicht is een space clearing dan ook wat voor jou! We vertellen je er graag meer over. En nee, je hoeft niet via ons kantoor een woning aan- of verkocht te hebben! Space clearing is voor iedereen.

  • Aanhoudende negatieve energie of stemming

Als je merkt dat je huis een aanhoudende sfeer van negativiteit heeft, waarbij gevoelens van stress, onrust of verdriet vaak voorkomen zonder duidelijke reden, kan een space clearing helpen om deze negatieve energieën te verdrijven.

  • Slechte slaap of rusteloosheid

Problemen met slapen – zoals nachtmerries, onrustige slaap, of het gevoel niet uitgerust wakker te worden -evenals lichamelijke symptomen zoals aanhoudende hoofdpijn of vermoeidheid kunnen een teken zijn van een disbalans in de energie in je huis. Space clearing kan helpen die disbalans te herstellen.

  • Recente negatieve gebeurtenissen

Na gebeurtenissen zoals een breuk, ziekte, ruzie of overlijden kan de energie in een ruimte zwaar of beladen aanvoelen. Een clearing kan helpen om de ruimte van deze zware energie te zuiveren.

Terug naar het overzicht