3 oktober 2023 | Energetisch, Raadgever

De (onzichtbare) kracht van water

Water omringt ons in verschillende vormen: uitgestrekte zeeën, kabbelende beekjes en stortende watervallen. Water is niet alleen een fascinerend natuurverschijnsel, maar draagt ook een krachtige energie in zich. Die energie voel je bijvoorbeeld wanneer je in een branding gaat staan: de kracht waarmee het water op het strand terechtkomt is mooi om te zien! En als je bij een waterval staat; fascinerend om te zien hoe het water naar beneden valt en verder haar weg vindt.

Maar buiten onze zichtbare wereld gaat de invloed van water veel dieper dan je misschien denkt. 

Diep onder het aardoppervlak bevindt zich ook water in verschillende vormen. 

Van brede ondergrondse rivieren tot subtiele stroompjes; hoewel wij ze niet kunnen zien, kunnen ze toch een aanzienlijke impact hebben. Denk aan water dat gedwongen wordt door nauwe openingen te stromen. Hierbij kan een intense energie vrijkomen.

De locatie van je huis ten opzichte van deze energiestromen kan invloed hebben op hoe je je voelt. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat jouw slaapkamer boven zo’n krachtige energiestroom ligt. Dat kan je slaap verstoren of bijvoorbeeld leiden tot hoofdpijn, als je daar gevoelig voor bent. 

Het is daarom van belang bewust te zijn van de natuurlijke krachten die onder je huis spelen. 

Zelfs als je deze energieën niet direct voelt, kan het herkennen en erkennen ervan bijdragen aan een meer gebalanceerde leefomgeving.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Neem contact op met Sylvia, zij vertelt je graag meer!

Terug naar het overzicht