1 november 2023 | Nieuws

Mutters presenteert: Energiek!

Vol trots lanceren we vandaag onze allernieuwste dienst: Energiek. Energiek is een mooie aanvulling op onze al bestaande makelaarsdiensten en belooft klanten een totaalervaring van wooncomfort. We vertellen je er graag meer over!

Energiek is een gedeelde droom van Bart-Jan en Sylvia. Beiden zijn de afgelopen jaren geinteresseerd geraakt in energie. Enerzijds op het vlak van verduurzaming, anderzijds op het energetische vlak. Die twee interesses samen vormen nu Energiek.

Bart-Jan zal zich richten op het verduurzamen van zowel bestaande als nieuwe woningen. Hij heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van verduurzamen en werd onlangs als eerste makelaar in Leerdam officieel  BENG-expert (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Hij kan woningeigenaren van waardevol advies voorzien over het verlagen van hun energierekening, ongeacht het budget. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grootschalige renovaties. Wel zo waardevol in een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt.

Aan de andere kant biedt Sylvia een unieke aanpak om de energetische balans in woningen te herstellen. “Ik ben me jaren geleden bewust geworden van energieën die in huis spelen. Ik ben vervolgens gaan zoeken naar manieren om hiermee om te gaan, daar heb ik meerdere opleidingen voor gevolgd”, aldus Sylvia.

Er zijn talloze factoren die de energie in een woning kunnen verstoren, zoals invloeden vanuit de ondergrond of omgeving, of van bewoners; denk aan emoties ten gevolge van een echtscheiding, overlijden of spanningen van vorige eigenaren. Door middel van space clearing brengt van Sylvia harmonie (terug) in huis en creëert zij een positieve sfeer.

Bart-Jan: “Met Energiek willen we dat onze klanten zich niet alleen fysiek, maar ook energetisch thuis voelen in hun woning. Comfortabel wonen is niet alleen goed voor de energierekening, maar ook voor het eigen welzijn en de gemoedsrust.”

Terug naar het overzicht