GeWOON bijzonder

Mutters Makelaars helpt jou aan een woning in Gorinchem

Ook dit is Gorinchem

Gorinchem heeft meerdere basisscholen, middelbare scholen en een MBO-school. Diverse sportsclubs en verenigingen zorgen voor sociale cohesie. Ieder jaar vinden in het centrum van Gorinchem de “Zomerfeesten” plaats. Op diverse locaties en podia worden optredens gegeven.

Gorinchem ligt aan de rivieren de Linge en de Merwede. De Lingehaven met sluizen en “Buiten de Waterpoort” zijn prachtige plekken om te genieten van de omgeving en het water. De Lingehaven is ook ieder jaar decor voor het “Lingehavenconcert”. De oude binnenstad van Gorinchem zit vol met Rijksmonumenten en is rijk aan historie. Gorinchem is sinds 1988 aangemerkt als een beschermd stadsgezicht. Hierdoor heeft de stad nog steeds een echt vestingstad-gevoel.

Gorinchem bestaat uit meerdere wijken, elk met hun eigen karakter. Wijken zoals Wijdschild, Lingewijk, Haarwijk, Gildenwijk en Stalkaarsen zijn oudere wijken met veel historie. Aan de oostkant van de stad liggen nieuwere wijken zoals Gorinchem Oost en Hoog Dalem, die volop in ontwikkeling zijn en veel nieuwe voorzieningen bieden.

Mutters Makelaars & Adviseurs is een gespecialiseerde makelaar in Gorinchem, met een focus op het verkopen van woningen in het hoge segment. Dit doen we met onze geWOON bijzondere dienstverlening. Als je op zoek bent naar een bijzondere woning, dan is Mutters Makelaars & Adviseurs de juiste keuze in Gorinchem.