GeWOON bijzonder

Mutters Makelaars helpt jou aan een woning in Beesd

Woningaanbod in Beesd en omgeving

Helaas, op dit moment zijn er geen woningen beschikbaar.

We gaan graag voor je op zoek naar je droomwoning. Vul hier je zoekprofiel in.

Zoekopdracht aanmaken

Ook dit is Beesd

Beesd staat bekend om zijn uitgebreide en actieve verenigingsleven. Er is een actieve voetbalvereniging, Oranjevereniging en diverse andere clubs die bijdragen aan de sociale samenhang.

Een belangrijke bezienswaardigheid in Beesd is het Landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt, waar jaarlijks grote evenementen worden georganiseerd. Het landgoed is toegankelijk en het omringende bos wordt veel gebruikt om te wandelen en te genieten van de natuur. Marienwaerdt staat ook bekend om haar heerlijke producten van eigen terrein. 

Beesd biedt ook diverse horecavoorzieningen, zoals een Theetuin, een knus Italiaans restaurant, een snackbar en een café. Kortom: een leuke bestemming voor een gezellige dag uit of een weekendje weg! Beesd biedt een goede balans tussen landelijk wonen en een levendig dorpsleven. Heb je een woning in Beesd en denk je eraan om te verkopen?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag bij de verkoop van je woning in Beesd. Ook als je op zoek bent naar een huis in Beesd, staan wij graag voor je klaar.