Proost op jouw volgende geluksmoment

GeWOON bijzonder

Mutters Makelaars helpt jou aan een woning in Asperen

Ook dit is Asperen

Asperen beschikt over diverse voorzieningen, zoals een bakker, supermarkt, een bloemist en leuke, kleine winkels. Er is ook een dorpshuis en diverse sportaccommodaties, zoals een actieve voetbalvereniging, paardrijvereniging en diverse binnensporten in ‘De Schildkamp’, een verzamelaccommodatie met hotel, restaurant, sportzalen en bowling. De Galgenwiel is een grote zwemplas in Asperen, met een strand dat in de zomermaanden goed bezocht wordt. De oude slotgracht in Asperen wordt bij koude temperaturen gebruikt als lokale ijsbaan.

Voor het basisonderwijs is er een brede school in Asperen en voor het voortgezet onderwijs zijn er opties in grotere plaatsen zoals Leerdam, Gorinchem en Geldermalsen. Asperen heeft ook twee musea: het Museum Oud Asperen en het Nationaal Autominiatuur Museum ‘Het Minidome’.

Heb je een woning in Asperen en denk je eraan om te verkopen? Neem contact met ons op, wij helpen je graag bij de verkoop van je woning in Asperen. Ook als je op zoek bent naar een huis in Asperen, staan wij graag voor je klaar.