Na een space clearing...

  • Kan de energie weer vrij stromen en is het evenwicht tussen Yin en Yang hersteld;
  • Zijn onzichtbare, maar wel voelbare energieverstoringen opgespoord en geneutraliseerd. Op die manier ontstaat er weer ruimte in huis; ruimte voor zuiverheid en positiviteit. De natuurlijke flow wordt gereset;
  • Voelt het luchtiger in huis. Fijner, warmer… je kunt weer genieten. 

*

9.5

"Omdat het bij ons helemaal niet goed voelde en we een oud huis hebben uit 1935 is Sylvia langs geweest..ze voelde gelijk al heel veel en het was extreem wat ze allemaal heeft weggehaald...emoties...noem het maar op ..of het was er bij ons in huis...vooral mijn oudste zoon had hier erg veel last van...sinds zij is geweest merkten wij rust in huis en we zijn Sylvia heel dankbaar dat ze ons geeft geholpen...ik kan het iedereen aanraden!"

Sonja
Energetische reiniging
10

"Wat een mooie rapportage. Goed dat je een inleiding/uitleg erin zet. Ook heel gaaf om inzichtelijk te hebben waar je wat hebt waargenomen. Nog steeds merk ik dat alles beter voelt. Ook zelf voel ik weer stroming in mijn leven. Heel bijzonder. Ik ben je dankbaar dat je dit hebt willen doen. Ik ga je zeker aanraden."

Arlette
Energetische reiniging

Wat houdt een space clearing in?

Wij kunnen in jouw huis analyseren of je in een optimale flow kan wonen en werken op die locatie. Door middel van space clearing kunnen we onzichtbare verstoringen opsporen en neutraliseren, zodat je nog meer van je huis kunt genieten en in flow kan wonen en werken. Zo ontstaat er ruimte voor zuiverheid en positiviteit.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over dit unieke concept

Neem contact op!

Veelgestelde vragen

Bieden jullie space clearing overal in Nederland aan?

Ja, in principe maakt het niet uit waar je woont. We maken altijd een offerte op maat en nemen de reiskosten daarin mee.

Doen jullie ook space clearing op afstand?

Ja, dat is mogelijk. Het liefst komen we fysiek bij je thuis, maar als dat om wat voor reden dan ook niet mogelijk is, kunnen we ook op afstand iets voor je betekenen.

Na een space clearing zal Sylvia sowieso af en toe even inchecken op afstand, om te kijken naar de energetische balans in huis.

Wat zijn de kosten voor space clearing?

Elke space clearing is anders en de kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Je ontvangt van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte op maat.

Moet ik een woning kopen of verkopen via Mutters Makelaars & Adviseurs om gebruik te maken van deze dienst?

Zeker niet! Space clearing is beschikbaar voor iedereen die zijn of haar leef- of werkomgeving energetisch wil laten reinigen, ongeacht of je via ons kantoor een woning aan- of verkoopt. Onze diensten zijn toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven die de energie in hun omgeving willen optimaliseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!