Energiek wonen

Haal het beste uit je woning, op alle vlakken!

Energiek in je eigen huis

Een goed gevoel in huis is ontzettend belangrijk. Als je je daar goed voelt, is dat een mooi uitgangspunt voor een leven vol mooie ervaringen en uitdagingen. En een goed gevoel begint met een optimale energie in en om je woning.

Dat geldt natuurlijk als je er woont, maar ook als je een nieuw huis zoekt speelt dat gevoel en daarmee de energie een belangrijke rol. Uiteraard let je bij een nieuwe woning op het energieverbruik, het energielabel en of er bijvoorbeeld dubbel glas is. Maar weinig mensen letten op de energetische balans van de woning.

Met Energiek bieden wij een unieke combinatie van diensten. Enerzijds adviseren we je over de beste keuzes op het gebied van de verduurzaming van de woning, maar anderzijds kunnen wij je huis ook energetisch opruimen.

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden en diensten.

Energiezuinig en comfortabel wonen

Het verduurzamen van je woning actueler dan ooit. Wij helpen je bij het maken van een goed en passend plan om jouw woning te verduurzamen en comfortabel aan te laten voelen – met meer oog voor jouw comfort.

Meer informatie

Wonen met een fijn gevoel

In elk huis is sprake van een energetisch veld, dat idealiter in balans is. Die balans kan verstoord worden door diverse zaken, denk aan spanningen door emoties en angsten van huidige of vorige bewoners, langdurige ziekte, overlijden of een scheiding. Wij lossen die verstoorde balans voor je op met behulp van space clearing.

Meer informatie

Meer weten over Energiek?

We vertellen je graag meer over dit unieke concept

Maak een afspraak