Opgericht in
2004
Mensen geholpen
9.204
Klantbeoordeling
9,3

Terug in de tijd…

Mutters Makelaars & Adviseurs werd in 2004 opgericht door Rob Mutters. Na vijfentwintig jaar werkzaam te zijn geweest in de sales en marketing gooide hij het roer om. “Ik had een topbaan en reisde de hele wereld over. Op mijn vijftigste besloot ik het compleet anders te willen doen. De makelaardij heeft me altijd geboeid en ik speelde al jaren met de gedachte om een eigen kantoor te beginnen. Binnen een jaar heb ik de opleiding tot makelaar en taxateur afgerond. Vervolgens heb ik in 2004 de stap genomen en ben ik een eigen makelaarskantoor gestart.”

Vandaag de dag bemiddelt Mutters Makelaars & Adviseurs bij alle type woningen in alle prijsklassen, inclusief het hogere segment. Hierbij kun je denken aan monumentale woningen en authentieke boerderijen. Rob: “We zijn altijd op zoek naar iets bijzonders. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in een bijzondere ligging of een fantastisch element in de gevel.”

Het geheim van Mutters Makelaars & Adviseurs

Het team van Mutters Makelaars & Adviseurs woont zelf al jaren in deze omgeving, sommigen zijn er zelfs opgegroeid. Makelaar Sylvia van Zantvoort: “We kennen ieder dorp, stadje en de individuele wijken. Deze kennis is van groot belang op het moment dat we woningzoekers of woningverkopers van correcte informatie willen voorzien. Die persoonlijke ervaring is onmisbaar.”

Samen en betrokken

Wij nemen voor iedereen uitgebreid de tijd. Of je nu een woning aan- of verkoopt, we betrekken je van A tot Z in het proces. Wij geloven dat samenwerking leidt tot het optimale resultaat. Deze gezamenlijke betrokkenheid en persoonlijke benadering waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bij Mutters Makelaars & Adviseurs weet men precies waar het om draait. Makelaar Bart-Jan Mutters: “Mensen, het draait om mensen. Een huis maakt een groot en belangrijk deel uit van je leven. Daar wil je gelukkig zijn. Wij komen in contact met mensen als ze op het punt staan één van de belangrijkste beslissingen in hun leven te nemen. Dat doe je vaak maar één of twee keer in je leven. Wij willen hier zo goed als mogelijk in ondersteunen. Dat is onze passie.”