Onze werkwijze

 • Betrokken
  We begrijpen dat de verkoop van een woning een speciaal moment in je leven is. We doen er alles aan om je daarbij te helpen.
 • Enthousiast
  We vinden het leuk om je te begeleiden en ondersteunen, waarmee en wanneer dan ook. Jij blij, wij blij.
 • Bijzonder
  Wij hebben of zoeken de woning die exact aan jouw wensen voldoet en denken verder mee dan je verwacht.
Bekijk de video

Toegevoegde waarde van Mutters?

Wij zijn er om jou te ontzorgen en tegelijkertijd voor jou het optimale verkoopresultaat te behalen.

 • Jij aan het werk? Dan zorgen wij dat de bezichtiging soepel verloopt. We zijn er wat eerder om de verwarming en lampjes alvast even aan te zetten en de gevallen bloemblaadjes even weg te vegen. Zo kun jij ‘s-ochtends zorgeloos de deur achter je dichttrekken.
 • Moet er een taxateur langskomen? Dan doen wij even de deur open, geen zorgen.
 • Ben je op vakantie? Dan zorgen wij voor een verse bos bloemen en kun je rustig genieten van je verse kokosnoot.

Je snapt het denk ik wel. Jij moet doen waar jij goed in bent. Je schakelt onze specialisten met jarenlange ervaring in en kiest er daarmee voor dat het proces rondom het verkopen van je woning echt soepel verloopt.

We hebben de markt niet altijd in de hand, maar we nemen jou wél bij de hand tijdens deze ‘levensveranderende beslissing’.

Maak direct een afspraak

Beoordelingen van tevreden klanten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4

10

Na de eerste ontmoeting tijdens een bezichtiging was ik gelijk enthousiast over Mutters en hield me voor ze te onthouden voor het geval dat we zelf ons huis zouden willen verkopen. Nu inmiddels nadat ons huis verkocht is komt alles uit wat we hoopten en verwachten. Vlot, realistisch, helder, open, professioneel...kortom een zeer prettige samenwerking!

Jeroen Jonker
Recht van ter Leede 2b
9.8

Zeer prettig contact. Nam veel tijd voor de bezichtigingen. Werden constant op de hoogte gehouden. Kortom: zeer professionele makelaar die wij van harte aanbevelen.

Rob van Gorkom
Kanaaldijk 15

Veelgestelde vragen

Met welke kosten moet ik rekening houden?

Wij brengen kosten in rekening voor onze verkoopbegeleiding. Deze kosten worden achteraf – als de woning succesvol is verkocht – in rekening gebracht en noemen we courtage.

Daarnaast betaal je marketingkosten, waarmee we jouw woning kunnen aanmelden op onze website, grote woningplatforms en onder de aandacht kunnen brengen via verschillende sociale mediakanalen. Voordat je ons definitief de opdracht geeft om jouw woning te verkopen, ontvang je van ons nog een overzicht van alle kosten en onze werkwijze. Hierover vertellen we je ook meer tijdens ons eerste gesprek.

Wat is het beste moment om mijn huis te verkopen?

Hier kunnen we geen eenduidig antwoord op geven. Dat hangt helemaal af van de staat van jouw woning, of er eventueel nog wat (grote of kleine) klussen moeten worden geklaard voordat je kunt starten met de verkoop en wanneer jij zelf naar een nieuwe woning gaat verhuizen. Uiteraard zijn dit allemaal factoren die we tijdens onze eerste kennismaking met je bespreken, zodat we het beste plan van aanpak kunnen opstellen.

Hoe lang duurt het voordat mijn huis te koop staat?

Nadat jij onze opdracht hebt ondertekend streven we ernaar om jouw woning binnen 14 dagen online aan te melden. In die tijd worden er foto’s gemaakt, maken wij de brochure gereed (die jij uiteraard eerst mag goedkeuren) en doen we een vooraankondiging op sociale media en binnen ons eigen netwerk.

Waardebepaling

Bereken direct en vrijblijvend de waarde van je huis

Maak een afspraak