Daarom kiezen mensen voor ons:

 • Betaal de beste prijs voor je droomwoning,
 • Wij hebben toegang tot off-market woningen,
 • Met onze creatieve insteek zien we kansen,
 • We nemen je veel werk uit handen tot aan de sleuteloverdracht,
 • We maken heldere en duidelijke afspraken,
 • We bieden je altijd onze aankoopgarantie,
 • Je maakt onbeperkt gebruik van onze actuele en jarenlange kennis.

Onze werkwijze

Je kunt van ons alle diensten verwachten die standaard tot het takenpakket van een aankoopmakelaar behoren.

 • Samen bezichtigen!
  Woning bezichtigd en geïnteresseerd? Je schakelt ons in en in overleg met de verkopende partij plannen we een tweede bezichtiging. We verzorgen onder andere de inspectie, een objectieve waardebepaling en een compleet vooronderzoek.
 • Gedegen onderzoek en advies
  We onderzoeken omgevingsfactoren, financiële en juridische aspecten, bestemmingsplannen en eventuele vergunningen en geven advies over of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring slim is. Zo heb je een compleet beeld en zullen er geen vervelende verrassingen komen!
 • Onderhandeling
  Als aankoopmakelaar hebben we veel ervaring met onderhandelen, we weten daarom precies waar we rekening mee moet houden wat betreft de voorwaarden en natuurlijk de aankoopprijs. Zo zorgen we ervoor dat we de beste deal maken voor je nieuwe woning!
 • Koopovereenkomst
  Woning aangekocht? Gefeliciteerd! In een koopovereenkomst zullen alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. Wij controleren deze overeenkomst en nemen ‘m stap voor stap met je door. Jouw belangen staan hierbij altijd voorop.
 • In de tussentijd
  Tussen het tekenen van de overeenkomst en de overdracht hebben we nog regelmatig contact. Want wellicht ga je verbouwen of verduurzamen. Op dat soort punten denken we graag mee. Maak je slimste keuze, heb je de beste timmerman? Wij stellen ons netwerk aan je beschikbaar.
 • Begeleiding tot aan de notaris
  Wij verstrekken aan de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van een akte van levering. Zowel deze akte van levering als de nota van afrekening wordt door ons gecontroleerd. Ook bij de eindinspectie en overdracht zijn wij uiteraard aanwezig. Dat feestelijke moment willen we graag met je vieren!
Zullen we kennismaken?

Veelgestelde vragen over aankoop

Wat zijn de kosten van het aankooptraject?

Wij rekenen een vaste courtage van 1% incl. btw van de uiteindelijke koopsom van de aangekochte woning met in minimum van €3.500,- incl. btw. Uiteraard betaal je als we succesvol een woning hebben aangekocht en sturen we onze rekening naar de notaris.

Wat is de Mutters aankoopgarantie?

Leiden de onderhandelingen niet tot een aankoop? We brengen geen kosten in rekening wanneer je ons opnieuw inschakelt bij de onderhandeling voor een andere woning. Je kunt dus gemakkelijk een tweede bezichtiging doen zonder dat de kosten te hoog oplopen. Ons doel is om aan het einde te proosten op jouw nieuwe woning!

Wat als het niet lukt om een woning aan te kopen?
We gaan er vanuit dat we met elkaar een geschikte woning kunnen vinden die voldoet aan jouw wensen. We werken samen met jou om je zoekcriteria te verfijnen en de beste opties te vinden die beschikbaar zijn binnen jouw budget en voorkeuren. Je kunt blijven zoeken met behulp van onze aankoopbegeleiding en onze service zal doorgaan totdat je een geschikte woning hebt gevonden.
Wat is jullie werkgebied?
Ons werkgebied staat weergegeven in onderstaand kaartje. Uiteraard is dit bij benadering, want ook buiten ons werkgebied kunnen we met je meedenken en kijken.
Werkgebied van Mutters Makelaars en Adviseurs
Ik heb een woning aangekocht buiten jullie werkgebied, wat nu?
We zullen gedegen onderzoek doen naar het gebied waarin jij een woning hebt aangekocht en er alles aan doen om je goed te begeleiden. We hebben een groot netwerk, dus kunnen altijd terugvallen op relevante experts in combinatie met onze eigen kennis.

Beoordelingen door klanten

Tevreden opdrachtgevers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze dienstverlening

9.8

"Bart Jan Mutters, is een zeer nette en kundige makelaar met kennis van zaken. Hij heeft ons uitgebreid meegenomen in de markt, kansen en strategie. Communicatief sterk en zeer behulpzaam. Hij nam ons echt iets uit handen. Wij zijn zeer tevreden."

Jasper en Marij
Ruime twee-onder-een-kapwoning aangekocht in Gorinchem
10

Wij zijn zeer tevreden over Sylvia van Mutters Makelaars. Zeer laagdrempelig en behulpzaam. Altijd goed bereikbaar en geen vraag is teveel. Nogmaals bedankt voor jullie hulp in de aankoop, nu samen verder voor de verkoop van ons eigen huis!!

Piet en Anja de Goeije
Levensloopbestendige woning aangekocht in Deil
9.4

We zijn goed geholpen en samen hebben we na de bouwkundige keuring nog een mooie resultaat bereikt. Vooral de Whatsappgroep vonden we heel makkelijk.

Ivo Michielse
Voorhuis van een woonboerderij in polder aangekocht
10

Bart-Jan provided an impeccable service. In a crazy housing market, I really could not have done it without his help. Very helpful and clear communication, and fantastic advice.

Graeme Brown
Strak afgewerkte tussenwoning in Gorichem aangekocht

Laten we vrijblijvend kennismaken!

We bespreken je woonwensen en de mogelijkheden

Maak een afspraak