Jouw lokale specialist bij herontwikkeling

Geen bedrijfsopvolging, geen pensioen

In ons werkgebied staan veel boerderijen. Dit zijn soms klassieke woonboerderijen, maar ook nog functionerende koeienboerderijen, fruittelers of agrariërs met een breed pakket aan werkzaamheden. In sommige gevallen is er voor deze boeren geen bedrijfsopvolging beschikbaar. In dit soort gevallen kan herontwikkeling (bijv. door middel van de ‘ruimte voor ruimte-regeling’) een slimme keuze zijn. Het sec verkopen van de landerijen en het bestaande vastgoed levert vast een aardig bedrag op, maar nooit zoveel als een actief bedrijf. Zo kunnen agrariërs met een flink pensioen achterblijven. Door te gaan herontwikkelen pikken de agrariërs ook nog een graantje mee van de herontwikkeling. Tenslotte is de ontwikkeling alleen mogelijk als de agrariër bereid is deze stap te zetten.

Kleinschalige herontwikkeling en ruimte voor ruimte Mutters

Waar te beginnen?

Allereerst, begin op tijd
Dit soort processen kosten tijd, soms veel tijd. Dus heb je een locatie die wellicht mogelijkheden tot herontwikkeling biedt, neem dan contact met ons op. Ook als je twijfelt kunnen we met jullie meekijken. We komen een kop koffie drinken en nemen samen met jullie de wensen door en gaan samen een stappenplan maken. Kleinschalige herontwikkeling vereist een creatieve kijk op de situatie, en het is daarom van groot belang om op tijd met ons aan tafel te gaan.

Mutters is jouw lokale specialist bij herontwikkeling
Heb je plannen voor een kleinschalig herontwikkelingsproject en zoek je deskundig advies over de lokale woningmarkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Als ervaren makelaar hebben we ontzettend veel kennis over de lokale woningmarkt; onze makelaars wonen allemaal al jaren in Vijfheerenlanden en omgeving. Wij snappen de ins en outs van de vastgoedmarkt en weten precies wat er in onze buurt speelt. Of je nu een bestaand gebouw wilt renoveren, een gebied wilt herontwikkelen, of een oud pand nieuw leven wilt inblazen, wij bieden je de inzichten en begeleiding die je nodig hebt. We gaan graag het gesprek met je aan en bedenken samen een plan om de betreffende locatie opnieuw uit te denken.

Maak vrijblijvend een afspraak

We denken graag met je mee

Neem contact op!