Van
Tot

Thuis in jouw omgeving

De aan- of verkoop van een woning is een bijzonder moment in je leven. Daarom doen we er alles aan om je te helpen, en daarbij denken we verder dan je verwacht.

Jouw super betrokken raadgever

En daar stopt het niet. We vinden het oprecht leuk om je te begeleiden en te ondersteunen. Of het nu gaat om het vinden van een droomwoning of om het verkopen van jouw grootste bezit; bij ons sta jij centraal.

9.8

"Bart Jan Mutters, is een zeer nette en kundige makelaar met kennis van zaken. Hij heeft ons uitgebreid meegenomen in de markt, kansen en strategie. Communicatief sterk en zeer behulpzaam. Hij nam ons echt iets uit handen. Wij zijn zeer tevreden."

Jasper en Marije
Huis aangekocht
10

"Ik kan Mutters van harte aanbevelen. We hebben geweldige begeleiding gekregen bij het hele verkoopprijs, van voorbereiding tot oplevering. De communicatie tussen alle betrokkenen was heel direct via een speciaal voor ons huis aangemaakte Whatsapp groep zodat je eenvoudig een vraag kon stellen e.d."

Pierre en Yvonne
Huis verkocht

Woning kopen in Leerdam

Ons makelaarskantoor is gevestigd in het centrum van Leerdam. Al onze medewerkers wonen in Leerdam of in de directe omgeving. We zijn thuis in de omgeving.

We weten wat er in de markt speelt om zo passende woningen en nieuwbouwprojecten te kunnen aanbieden.

Vanaf een eerste gratis waardebepaling, taxatie, aankoop- of verkoopbegeleiding. Bij ons sta je centraal en zorgen we dat het proces soepel verloopt.

Onze prijzen

  • Gratis waardebepaling
  • Taxatierapport €850,- inclusief NWWI-kosten en BTW
    (woningen tot €500.000).
  • Aankoopbegeleiding, op aanvraag.
  • Verkoopbegeleiding, op aanvraag.

Gemeente Vijfheerenlanden

Leerdam is gelegen in de gemeente Vijfheerenlanden en staat bekend om de glasindustrie en kaasmakerij. Leerdam heeft ongeveer 20.000 inwoners en is gelegen langs de mooie rivier De Linge en omgeven door stadswallen. Leerdam heeft een rijke historie, die is terug te vinden in de Grote Kerk, het Hofje van mevrouw van Aerden en het Oude Raadhuis.

De voorzieningen

Alle voorzieningen om wonen in Leerdam aantrekkelijk te maken zijn aanwezig. Zo zijn er meerdere basisscholen, middelbare scholen, diverse winkels en supermarkten, cultuurverenigingen en sportverenigingen.

Glasstad

Leerdam Glasstad is een veelgehoorde kreet. En glas is waar het om draait in Leerdam. Allereerst staat al sinds jaar en dag de glasfabriek van Royal Leerdam in Leerdam West. In deze fabriek wordt de productie van veel bekende glasproducten verzorgd. Dit betreft vooral wat meer grootschalige productie.

In de glasfabriek is tevens de eeuwenoude kristalfabriek gevestigd, Royal Crystal Leerdam. Hier worden alle kunstobjecten met de hand gevormd en met de mondgeblazen, dit is een echt ambacht met prachtige resultaten.

Het oude centrum

Het oude centrum van Leerdam is kenmerkend gelegen aan de haven, met de authentieke stadswallen met ‘Muizentorentjes’ nog volop in het zicht. Het centrum is levendig en iedere donderdag is er een grote versmarkt. In het centrum bevinden zich diverse winkels en galeries. De horeca in Leerdam is ook veelzijdig. Er zijn meerdere restaurants, voor de snelle hap en een lang diner kun je hier goed terecht.

Al jaren actief in Leerdam als makelaar

De makelaars van Mutters Makelaars & Adviseurs kennen Leerdam door en door. Jaarlijks verkopen wij gemiddeld zo’n 100 woningen succesvol. Meer dan 85 taxaties in Leerdam uitgevoerd en ruim 50 aankopen in Leerdam begeleid.

Bij Mutters Makelaars & Adviseurs ben je verzekerd van professioneel advies, uitstekende service en een persoonlijke aanpak.

Wij zijn de makelaar van Leerdam en omgeving.