3. Rob Mutters

3. Rob Mutters Register Makelaar-Taxateur (RMT)

Oprichter

Rob Mutters (1952) is geboren en getogen in Gorinchem en heeft zijn studietijd doorgebracht in Utrecht. Begin jaren '80 kwam hij terug naar het Rivierengebied rondom Gorinchem, Leerdam en Geldermalsen.

Met een sales- en marketing achtergrond in zowel ' business to business' als ' business to consumer' besloot Rob in 2002 zijn toekomst te zoeken in de woningmakelaardij.

Na een gedegen opleiding opende Rob in 2004 het eerste kantoor in Heukelum. De passie voor het vak is onverminderd aanwezig. De afgelopen jaren is Rob ook bestuurlijk actief geweest als landelijk Algemeen Bestuurslid  van VBO makelaar. Sinds 2020 heeft hij zitting in de Raad van Advies van EPG-Certificering.

In de dagelijkse praktijk is Rob steeds vaker bezig met adviestrajecten op het gebied van herontwikkeling, ruimte voor ruimte en gebiedsontwikkeling. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies waar mensen naar op zoek zijn.

Daarnaast is Rob specialist op het gebied van verkoopbegeleiding bij faillissementen, lastige financiële vraagstukken en problemen 

Stuur Rob een Whatsapp bericht!