Rob woont samen met zijn vrouw Majolijn en hond Lilly in Heukelum, met de natuur en de Linge als achtertuin. Tot 1972 woonde Rob in Gorinchem en na een studietijd in Utrecht keerde hij weer terug naar het gebied waar hij zich zo thuis voelt. Rob woonde in Rhenoy, Rumpt en Heukelum. In z’n vrije tijd vind je Rob op de golfbaan. Je mag ‘m altijd wakker maken voor een tompouce van Bakker Bert. 


Rob als makelaar

Nadat hij jarenlang leidinggevende functies in sales en marketing vervulde in de tandheelkundige branche, merkte Rob op dat er binnen de makelaardij veel te weinig aandacht was voor mensen en des te meer voor stenen. Ook marketing stond nog in de kinderschoenen. Dat moet anders kunnen, dacht hij. Zo geschiedde: Mutters Makelaars was geboren en vandaag de dag wordt Rob vooral gedreven door het feit dat je mensen in allerlei fases van hun leven meemaakt en kunt helpen.  


Rob’s superpower

Met Rob in zee gaan betekent dat je te maken hebt met een gedreven, enthousiaste, empathische, probleemoplossende, creatieve man. Kwaliteiten waar je altijd wat aan hebt, als je ons vraagt! 


Rob’s mooiste herinnering bij Mutters 

“Een gezin met negen volwassen kinderen had een geschil over wat te doen met de woning van hun dementerende moeder. In de boerderij van de moeder heb ik de kinderen - allemaal 50+ - in een kring gezet, moeders in het midden. Wat volgde was een fantastisch gesprek, waarin ik de moeder voor de vorm ook steeds naar haar mening vroeg. Ondanks haar dementie creëerde de setting zoveel respect voor de moeder dat de tegenstellingen onder de kinderen bijna direct scherpte verloren. Probleem opgelost, iedereen blij!” 


Stuur Rob een Whatsapp bericht!