4. Juliette Prenger

4. Juliette Prenger Office Manager / Binnendienst

Juliette woont samen met haar vriend Joost in Gorinchem. Al haar hele leven woont ze in Gorinchem en ze is niet van plan om hier op korte termijn weg te gaan. Je kunt haar wakker maken voor een Heukelumse krakeling en in haar vrije uurtjes staat ze op de tennisbaan of gaat ze uit eten. 


Juliette en de makelaardij

Als klein meisje jaagde Juliette al het printpapier van haar ouders er doorheen om woningadvertenties te printen en makelaartje te spelen. Het was dan ook niet meer dan logisch dat Juliette in de makelaardij zou belanden en ze ziet haar functie als office manager dan ook als de perfecte leerschool om te kunnen doorgroeien. Met name de diversiteit vindt ze het leukst; geen dag is hetzelfde en je maakt bijzondere momenten mee. 


Juliette’s superpower

Juliette is ontzettend georganiseerd, iets waar haar collega’s heel blij mee zijn. “Een goed begin is het halve werk, en ik denk dat dit een goede eigenschap is binnen deze sector.”


Juliette’s mooiste herinnering bij Mutters 

“De barbecue van afgelopen zomer met collega’s en alle partners! Lekker eten, wijn drinken en gezellig kletsen; dat ligt wel in mijn straatje ;).”