2. Sylvia van Zantvoort

2. Sylvia van Zantvoort Register Makelaar - Register Taxateur (RM-RT)

 

Sylvia woont in Gellicum, samen met haar man Peter, hun twee kinderen Floor en Max en jachthonden Bailey en Gin. Zesentwintig jaar geleden zochten Sylvia en Peter een centrale plek om te gaan wonen en inmiddels wonen én werken ze met veel plezier in deze omgeving. In haar vrije tijd doet Sylvia leuke dingen met vrienden en sport en leest ze graag. Je kunt haar wakker maken voor een stuk chocola. 


Sylvia als makelaar

Sylvia werkt sinds 2005 bij Mutters Makelaars. Destijds drie ochtenden in de week, maar toen de kids ouder werden besloot ze fulltime te gaan werken. Toen zich in 2016 de kans voordeed om samen met collega Bart-Jan het bedrijf over te nemen, greep Sylvia die met beide handen aan. 


Wat maakt de makelaardij zo leuk? De afwisseling! Sylvia: “Het is mooi om steeds weer nieuwe mensen te ontmoeten op de meest uiteenlopende plekken en in bijzondere huizen. Daarnaast wordt er in elke situatie een beroep gedaan op je creativiteit, kennis en ervaring, zowel op juridisch, bouwkundig en economisch vlak.”


Sylvia’s superpower

Écht contact maken met mensen en ervoor zorgen dat alle partijen een goed gevoel overhouden aan deze belangrijke stap in hun leven, dat kun je met een gerust hart aan Sylvia overlaten. 


Sylvia’s mooiste herinnering bij Mutters 

“Jaren geleden had ik een woning in de verkoop en waren we al ver in gesprek met potentiële kopers. Zij gaven aan dat ze nog wat meer tijd nodig hadden om e.e.a. uit te zoeken. Deze tijd werd hen gegeven, maar in de tussentijd meldde zich iemand met een financieel aantrekkelijker bod. De verkopers besloten uiteindelijk om de woning te gunnen aan de eerste koper, omdat ze graag zagen dat er een jong gezin met kinderen in hun woning kwam wonen. Ik vond het mooi om te zien dat een hoge opbrengst niet voor iedereen het belangrijkste is, maar dat het voor sommigen vooral belangrijk is dat iemand anders kan genieten op de plek waar zij zelf zo lang gelukkig zijn geweest.” 


Stuur Sylvia een Whatsapp bericht!