Catharina verhuisde op haar vijfde van Canada naar Nederland. Ze is getrouwd met Thomas en woont samen met haar twee kinderen in Beesd. Daarvoor woonde het gezin in Rumpt, een uniek en zeer gezellig dorp, aldus Catharina. 


Catharina als office manager

"Ik ben iemand die graag op de achtergrond alles regelt en voorbereidt. Zorgen dat het klopt, iemand verrassen met net dat stapje extra en vooral ook zorgen voor een goede sfeer. Ik kom helemaal in mijn element als er net even te veel ligt en we dat toch met elkaar weer weten te fixen.

Voor mij is het de eerste kennismaking met de makelaardij. Een huis in de verkoop is spannend voor zowel de koper als de verkoper (ja, ik ben een paar keer ervaringsdeskundig). Beide partijen nemen belangrijke en veelomvattende beslissingen met de verschillende emoties die daarbij kunnen komen kijken. Elke case heeft daarbij een eigen verhaal en achtergrond. Dit lijkt me dan ook de ideale branche om het verschil te kunnen maken.”


Catharina’s hobby 

“In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken en probeer ik allerlei gerechten uit. Ik vind het geweldig te zien dat mijn zoon dezelfde hobby heeft ontwikkeld en hij me regelmatig overtreft met zijn creaties. Ook ben ik een echt familiemens, daar stop ik met plezier veel tijd in. Als je me wakker wilt maken? Vertel dan dat er een groepje vrienden op me staat te wachten en dat er al een wijntje is ingeschonken.”