1. Bart-Jan Mutters

1. Bart-Jan Mutters Register Makelaar - Register Taxateur (RM-RT)

Bart-Jan is verloofd met Charlotte en ze wonen samen met dochters Féline en Vieve, en asielhond Jip in Gorinchem. Bart-Jan woonde in Rhenoy, Rumpt en Heukelum, maar ook in Breda, Groningen, Amsterdam en Utrecht. Toen hij weer in Gorinchem ging wonen viel het hem pas op hoe mooi dit gebied is én hoe centraal je woont. Dat laatste is handig, want veel vrienden wonen nog in de Randstad. Bart-Jan is - net als z’n vader - fanatiek golfer en hoopt op een dag samen met zijn ouders, broertjes en Charlotte een aantal bucketlist banen in Schotland te spelen. Fun fact: Bart-Jan gaat nooit op vakantie zonder een zak honingdrop van Venco. 


Bart-Jan als makelaar

Je zou kunnen zeggen dat makelen hem - als zoon van Rob - met de paplepel is ingegoten, maar Bart-Jan heeft zelf heel bewust de keuze gemaakt om de makelaardij in te gaan. Het gastheerschap, het sociale aspect en de betekenis die je kunt hebben voor mensen vormen voor Bart-Jan een gouden combi. “Het is ontzettend leuk om ineens aan de keukentafel te zitten van een woning waar je al honderden keren voorbij bent gereden. Je komt ontzettend dichtbij. Mensen laten je in hun huis terwijl ze er zelf niet zijn. Dat vertrouwen krijgen blijf ik heel bijzonder vinden.” 


Bart-Jan’s superpower

Chagrijnig staat niet in Bart-Jan’s woordenboek, hij is eigenlijk altijd enthousiast en vrolijk. Bovendien heeft hij een goed inlevingsvermogen. “Als makelaar behartig ik de belangen van de verkoper, maar dit kun je alleen doen door ook oog te hebben voor situatie van de potentiële koper.”


Bart-Jan’s mooiste herinnering bij Mutters 

“Ik heb mooie herinneringen aan de afspraken waar ik samen met mijn vader naartoe ben gegaan. Rob gaat op z’n praatstoel zitten en vertelt verhalen uit de oude doos, vervolgens neem ik het stokje over voor ‘het echte werk’. Ik ben ontzettend trots en dankbaar voor het feit dat we dit al jaren kunnen doen. 


Daarnaast kijk ik met veel plezier terug op de verkoop van een geweldig herenhuis aan de Waaldijk in Herwijnen. Het was mijn eerste eigen opdracht en elke keer een feestje om aan mensen te laten zien. Ik heb de woning succesvol verkocht en nog steeds leuk contact met de kopers!” 


Stuur Bart-Jan een Whatsapp bericht!