Stille verkoop in Leerdam, Heukelum, Beesd, Asperen, West Betuwe en Vijfheerenlanden, Gorinchem en omgeving

Van woningen in de stille verkoop is online bewust weinig informatie beschikbaar. Wanneer je interesse hebt in een van onderstaande woningen kun je vrijblijvend contact opnemen met ons kantoor in Leerdam. In een persoonlijk gesprek kunnen we je dan meer vertellen over de betreffende woningen. 0345-616101

Je eigen woning in de stille verkoop? Hoe dat werkt lees je hier!

Aanbod in de stille verkoop

Prachtig vrijstaand wonen in groene omgeving met eigen zwembad


Aan een prachtige laan in een door groen omgeven stukje Boxtel staat een vrijstaande woning, gelegen op een perceel van liefst 2.596m2. De woning heeft een woonoppervlakte van 345m2, drie zéér grote slaapkamers, twee garages, een zwembad, sauna en een mooie ruime kelder. Je woont hier werkelijk prachtig! De indeling van de woning kan helemaal naar eigen wens worden ingevuld. Zo kunnen er met gemak dubbel zoveel slaapkamers worden gerealiseerd en bieden de aangebouwde garages mogelijkheden voor een kantoor/praktijk aan huis. 

Hogere prijsklasse, op aanvraag 

 

Monumentale stadsvilla met prachtige kamers, grote terrassen en fantastische tuin!

 

Op een perceel van 1.667m2 staat deze prachtige villa, die in 2018 door de huidige bewoners met de grootste zorg en aandacht gerestaureerd is met materialen van het hoogste niveau. Dit monument heeft een woonoppervlakte van 460m2 en telt vijf zeer grote slaapkamers, drie badkamers, meerdere ruime woonkamers en een heerlijke woonkeuken.

De mooi onderhouden, groene tuin is absoluut een lust voor het oog, net als de twee grote terrassen aan de achterzijde. Kortom een woning met allure!

Hogere prijsklasse, op aanvraag