Werkwijze Mutters Makelaardij

Met meer dan 25 jaar ervaring in marketing en het toepassen van moderne technieken slaagt Mutters Makelaardij erin kopers en verkopers snel en succesvol bij elkaar te brengen. Mutters Makelaardij gelooft in een intensieve, persoonlijke begeleiding in een prettige sfeer. Daarom heeft Mutters Makelaardij representatieve kantoren in de oude kernen van Heukelum en Vianen. Een warme omgeving om de zakelijke kant te bespreken van de aan- of verkoop van uw huis. Daarbij zijn de kantoren gelegen in een van de mooiste gebieden van Nederland: ‘Het Rivierengebied’ en ‘De Vijfheerenlanden’. Goed bereikbare locaties onder de rook van Utrecht en in de driehoek van de snelwegen A2, A27 en A15.

Kwaliteit

Mutters Makelaardij is aangesloten bij de branchevereniging "VBO Makelaar". Een logische keuze: de VBO is een moderne, dynamische branchevereniging. Alle VBO-leden zijn goed opgeleide en gediplomeerde makelaars/taxateurs. Om het kennisniveau te waarborgen, is permanente educatie verplicht voor de leden. Voor u een garantie dat een VBO-makelaar up-to-date kennis in huis heeft en u de beste kwaliteit biedt. Voor uw zekerheid zijn VBO-leden verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

Taxaties worden uitsluitend uitgevoerd door SCVM gecertificeerde taxateurs. Dat zijn de hoogst gekwalificeerde taxateurs van Nederland. Deze taxateurs zijn – als enigen! – opgenomen in een geaccrediteerd register.

Specialisme

Mutters Makelaardij is gespecialiseerd in woningen met een bijzondere uitstraling.

Traditionele service, moderne techniek

Mutters Makelaardij koppelt traditionele service en kwaliteit aan de inzet van moderne technieken. Uw woning wordt op vele landelijke websites gepresenteerd. Daarnaast gebruikt Mutters Makelaardij extra digitale hulpmiddelen om woningen mooi te presenteren en zowel kopers als verkopers goed van dienst te zijn.

Met een Woonclip krijgt een potentiële koper een virtuele rondleiding door de woning, met indien gewenst ondersteund door een professioneel ingesproken tekst.Kopers kunnen op elk gewenst moment uitgebreide informatie over de woning opvragen. Vanaf de website kunnen ze een zeer uitgebreide brochure downloaden.Bij het in de verkoop nemen van uw woning krijgt u toegang tot een eigen persoonlijke internetpagina. Daarop kunt u onder anderen precies zien hoeveel mensen naar uw woning hebben gekeken en welke inspanningen en activiteiten Mutters heeft ontplooid. U bent daardoor altijd goed geïnformeerd over de voortgang!Natuurlijk vergeet Mutters Makelaardij de traditionele etalagepresentatie niet. Met meerdere etalages in de regio wordt uw woning onder de aandacht gebracht van grote aantallen potentiële kopers. 

Begeleiding

Het aan- of verkopen van een huis is – ook juridisch gesproken – een complex proces. Wij begeleiden u persoonlijk, zorgvuldig en deskundig. U kunt er zeker van zijn dat wij u behoeden voor valkuilen.Indien het in uw programma past rijden wij de aspirantkoper bij het bezichtigen van een object graag naar de locatie. Zo kunnen wij de karakteristieke eigenschappen van de omgeving tonen. Het gaat tenslotte niet alleen om de woning, maar ook om de woonomgeving.Als u een dringende vraag heeft, kunt u die altijd stellen. Mutters Makelaardij is ook buiten kantooruren bereikbaar. Mutters Makelaardij organiseert bezichtigingen bij voorkeur op momenten dat u alle tijd heeft en ontspannen een woning kunt bekijken (’s avonds of in het weekend). Mutters Makelaardij biedt u een ongekende, persoonlijke service.

Mutters Makelaardij: Waarborg tot betrokkenheid