geWOON goed financieel advies, daar heb je een leven plezier van

Momenteel is het geen makkelijke taak om een goede hypotheek af te sluiten, laat staan een passende! Om die reden heeft Mutters Makelaars & Adviseuers al vanaf 2011 een samenwerking met Financieel Fit en hebben ze sinds 2016 een vestiging op ons kantoor in Leerdam.

Financieel Fit Leerdam

 

Via  onze partner Financieel Fit heb je toegang tot nagenoeg alle banken en verzekeraars. Zij adviseren je bij het afsluiten van een passende hypotheek en eventuele verzekeringen. Voor al je vragen en problemen gaan zij voor je op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing.

Financieel Fit heeft de sterke overtuiging dat je via onafhankelijk financieel advies steeds de beste oplossing krijgt aangereikt tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.

Hun medewerkers zijn allen gedreven en vastberaden voor je het beste advies te realiseren. Een hypotheek sluit je voor een lange periode af, daarom staat hun deur altijd voor je open.

Kom langs voor een gratis eerste adviesgesprek! 

Voor al je vragen en problemen gaan wij voor je op zoek naar een goede en betrouwbare oplossing. Wil je zeker weten dat er een financieel adviseur van Financieel Fit in Leerdam beschikbaar is? Neem dan vooraf even contact met ons op of plan een afspraak in via de website. 

Je kunt met alle financiële vragen bij ons terecht. Om je een aantal voorbeelden te geven:

  • Wat kan ik maximaal lenen voor een woning?
  • Hoe moet ik mijn overwaarde gebruiken? 
  • Kan ik wel verhuizen?
  • Zal ik kopen of zal ik huren?
  • Mijn rente moet verlengd worden, wat nu?
  • Hoe ga ik met mijn geld om?
  • Nu een hypotheek en straks met pensioen, kan ik dat nog wel betalen?

Het goede financieel advies verdient de juiste waarde

Want om de juiste berekeningen te kunnen maken is het slim om een heldere waarde van je huidige woning te hebben. Wij kunnen dit voor je realiseren door een vrijblijvende waardebepaling uit te voeren.

Ik wil de waarde weten!