Jouw nieuwe droomwoning: geWOON aankopen met behulp van Mutters Makelaars & Adviseurs

Een woning kopen is een belangrijke, spannende en niet-alledaagse gebeurtenis. Het is logisch dat je daar hulp bij kunt gebruiken van een professionele partij. Geen zorgen, bij Mutters Makelaars & Adviseurs kies je voor nét iets meer betrokken mensen. Vinden wij niet meer dan geWOON.

Met onze dienstverlening ben je niet alleen verzekerd van betrokkenheid, een goed advies en vakkundige begeleiding, je vindt je droomhuis ook sneller en makkelijker. Wij zijn actief in de regio Leerdam, Heukelum, Asperen, Beesd en Vianen.

Wat bieden wij?

Je kunt van ons alle diensten die standaard tot het takenpakket van een aankoopmakelaar behoren, verwachten.

 • Tweede bezichtiging e.v. en onderzoek;
  Je schakelt ons in als aankoopmakelaar wanneer je een woning bezichtigd hebt en hierin geïnteresseerd bent. In overleg met de verkopende partij plannen we een tweede bezichtiging. Mutters Makelaars & Adviseurs verzorgt onder andere de inspectie, de waardebepaling en een compleet vooronderzoek.  
 • Wij onderzoeken onder meer de volgende aspecten:
  1. Omgevingsfactoren;
  2. Financiële aspecten;
  3. Juridische aspecten;
  4. Bestemmingsplannen;
  5. Evt. vergunningen;
 • Wij kunnen je goed adviseren over of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring slim is;
 • Wij geven een objectieve waardebepaling;
 • Onderhandeling
  Als aankoopmakelaar hebben we veel ervaring met onderhandelen, we weten daarom precies waar we rekening mee moet houden wat betreft de voorwaarden en natuurlijk de aankoopprijs.
 • Koopovereenkomst en juridische vraagstukken
  Woning aangekocht? Gefeliciteerd! In een koopovereenkomst, die in de meeste gevallen wordt opgemaakt door de verkoopmakelaar, zullen alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. Wij controleren deze overeenkomst en nemen ‘m stap voor stap met je door. Jouw belangen staan hierbij altijd voorop. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan stellen wij de koopovereenkomst samen met je op.
 • Notariële begeleiding 
  Wij verstrekken de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van een akte van levering. Zowel deze akte van levering als de nota van afrekening wordt door ons gecontroleerd. Ook bij het ondertekenen van de leveringsakte zijn wij uiteraard aanwezig.

geWOON met aankoopgarantie

Leiden de onderhandelingen niet tot een aankoop? We brengen geen kosten in rekening wanneer je ons opnieuw inschakelt bij de onderhandeling voor een andere woning. Je kunt dus gemakkelijk een tweede bezichtiging doen zonder dat de kosten te hoog oplopen.

Koop je een woning buiten ons werkgebied aan of besluit je helemaal niet te gaan kopen? Dan brengen wij €500,- (incl. btw) per bezichtigde woning in rekening voor de werkzaamheden die zijn verricht. 

Kosten aankoopbegeleiding

Wij rekenen een vaste courtage van 1% incl. btw van de uiteindelijke koopsom van de aangekochte woning met in minimum van €3.500,- incl. btw. 

Overige informatie

De makelaars van Mutters Makelaars & Adviseurs zijn gecertificeerde aankoopmakelaars. Dit houdt in dat de aankoopmakelaar aangesloten is bij de branchevereniging VBO en daarmee professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit garandeert. Wij zijn dé expert in de gemeente Vijfheerenlanden en de gemeente West-Betuwe.