Je droomwoning geWOON aankopen

Bij Mutters Makelaars & Adviseurs kies je voor geWOON net iets meer betrokken mensen
Want een woning kopen is een belangrijke en niet alledaagse gebeurtenis en vraagt om een gedegen aanpak. Je bent niet alleen verzekerd van betrokkenheid, een goed advies en vakkundige begeleiding, ook vind je je droomhuis sneller en makkelijker. Wij zijn actief in de regio Leerdam, Heukelum, Asperen, Beesd en Vianen.

 

Wat bieden wij je?

Wij bieden je alle diensten aan die standaard tot het takenpakket van een aankoopmakelaar behoren.

 • Tweede bezichtiging e.v. en onderzoek
  Op het moment dat je een woning bezichtigd hebt en hierin geïnteresseerd bent, schakel je ons als aankoopmakelaar in. In overleg met jou en de verkoper/verkopende makelaar, wordt een datum voor de tweede bezichtiging afgesproken. Mutters Makelaars & Adviseurs verzorgen onder andere de inspectie, de waardebepaling en een compleet vooronderzoek. Ook kunnen wij je adviseren of het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring slim is.
 • Wij onderzoeken ondermeer de volgende aspecten:
 1. Omgevingsfactoren;
 2. Financiële aspecten;
 3. Juridische aspecten;
 4. Bestemmingsplannen;
 5. Evt. vergunningen;
 • Wij adviseren je of een bouwkundige rapportage raadzaam is;
 • Wij geven een objectieve waardebepaling;
 • Onderhandeling 
  Doordat we als aankoopmakelaar veel ervaring hebben met onderhandelen, weten we waar we rekening mee moet houden wat betreft de voorwaarden en natuurlijk de prijs.
 • Koopovereenkomst en juridische vraagstukken
  Indien je besluit de woning te kopen, moet er een koopovereenkomst worden opgesteld. Hierin worden gemaakte afspraken vastgelegd (koopsom, leveringsdatum, enz.). In de meeste gevallen wordt deze opgesteld door de verkoopmakelaar. Wij controleren voor je of de gemaakte afspraken correct zijn vastgelegd en zorgen ervoor dat je belangen compleet en juist worden vastgelegd. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan stellen wij de koopovereenkomst samen met je op.
 • Notariële begeleiding 
  Wij verstrekken de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van een akte van levering. Zowel deze akte van levering als de nota van afrekening worden door ons gecontroleerd. Ook bij het ondertekenen van de leveringsakte zijn wij uiteraard aanwezig.

geWOON met aankoopgarantie

Wanneer de onderhandelingen niet tot aankoop leiden, brengen wij je ook geen kosten in rekening als je bij de onderhandelingen voor een volgende woning ons weer inschakelt. Je kunt dus gemakkelijk een tweede bezichtiging doen, zonder dat de kosten te hoog oplopen. 

Heb je geen tweede keuze of besluit je helemaal niet te gaan kopen ?
Dan brengen wij je slechts € 350, – inclusief btw in rekening voor de werkzaamheden die zijn verricht. 

Je kosten 

Voor ieder traject gelden andere wensen en mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Overige informatie 

De makelaars van Mutters Makelaars & Adviseurs zijn erkende aankoopmakelaars. Dit houdt in dat de aankoopmakelaar aangesloten is bij de branchevereniging VBO makelaar en dat er daardoor garant gestaan wordt voor de professionaliteit, de betrouwbaarheid en de kwaliteit van de makelaar. Wij zijn de expert in de gemeente Vijfheerenlanden en de gemeente West-Betuwe.