Mutters Makelaars & Adviseurs: werkt geWOON

Het team van Mutters Makelaars & Adviseurs denkt verder mee dan je verwacht, ook na de aan- of verkoop. We helpen je jouw doel te bereiken! Voor ons is dat geWOON bijzonder. Hoe we dat doen zie en lees je hier.

Over team Mutters

Mutters Makelaars & Adviseurs wordt gerund door een vast team van drie register makelaars/taxateurs en twee ondersteunende medewerkers. Dit team wordt aangevuld door ervaren freelancers die onder andere zorgen voor prachtige, professionele woningfotografie en deskundige tekeningen. Samen gaan we voor het optimale resultaat. Mutters Makelaars & Adviseurs informeert, adviseert en begeleidt jou gedurende het gehele traject.

 

Terug in de tijd…

Mutters Makelaars & Adviseurs werd in 2004 opgericht door Rob Mutters. Na vijfentwintig jaar werkzaam te zijn geweest in de sales en marketing gooide hij het roer om. “Ik had een topbaan en reisde de hele wereld over. Op mijn vijftigste besloot ik het compleet anders te willen doen. De makelaardij heeft me altijd geboeid en ik speelde al jaren met de gedachte om een eigen kantoor te beginnen. Binnen een jaar heb ik de opleiding tot makelaar en taxateur afgerond. Vervolgens heb ik in 2004 de stap genomen en ben ik een eigen makelaarskantoor gestart.”

Vandaag de dag bemiddelt Mutters Makelaars & Adviseurs bij alle type woningen in alle prijsklassen, inclusief het hogere segment. Hierbij kun je denken aan monumentale woningen en authentieke boerderijen. Rob: “We zijn altijd op zoek naar iets bijzonders. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in een bijzondere ligging of een fantastisch element in de gevel.”

Het geheim van Mutters Makelaars & Adviseurs

Het team van Mutters Makelaars & Adviseurs woont zelf al jaren in deze omgeving, sommigen zijn er zelfs opgegroeid. Makelaar Sylvia van Zantvoort: "We kennen ieder dorp, stadje en de individuele wijken. Deze kennis is van groot belang op het moment dat we woningzoekers of woningverkopers van correcte informatie willen voorzien. Die persoonlijke ervaring is onmisbaar."

Samen en betrokken

Wij nemen voor iedereen uitgebreid de tijd. Of je nu een woning aan- of verkoopt, we betrekken je van A tot Z in het proces. Wij geloven dat samenwerking leidt tot het optimale resultaat. Deze gezamenlijke betrokkenheid en persoonlijke benadering waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening.

Bij Mutters Makelaars & Adviseurs weet men precies waar het om draait. Makelaar Bart-Jan Mutters: “Mensen, het draait om mensen. Een huis maakt een groot en belangrijk deel uit van je leven. Daar wil je gelukkig zijn. Wij komen in contact met mensen als ze op het punt staan één van de belangrijkste beslissingen in hun leven te nemen. Dat doe je vaak maar één of twee keer in je leven. Wij willen hier zo goed als mogelijk in ondersteunen. Dat is onze passie.”

Woning verkopen: compleet dienstenpakket

Voor de verkoper nemen de makelaars van Mutters Makelaars & Adviseurs alle tijd. Na een persoonlijk gesprek en huisbezoek wordt een eerste advies uitgebracht. Indien de verkoper besluit gebruik te maken van de dienstverlening van Mutters Makelaardij start het proces om de woning verkoopklaar te maken. Denk hierbij onder meer aan professionele foto’s en video’s, uitgebreide aanbiedingsteksten, een verkoopbord in de tuin, brochures, advertenties in de etalages en online publicatie.

Sylvia van Zantvoort: “We presenteren de woningen niet alleen op onze eigen website. Platforms zoals funda, Pararius, Jaap.nl en VBO.nl zorgen voor landelijke exposure. De verkoper kan zelf bijdragen aan meer exposure door diverse sociale netwerken in te zetten via ‘Moving Digital’ en andere vooruitstrevende online initiatieven.

Ook voor een bezichtiging trekken wij veel tijd uit. We gaan eerst rustig met de potentiële koper om tafel in de woning om de specifieke woonwensen in kaart te brengen. Vervolgens bezichtigen we de gehele woning. Uiteraard is er ook ruimte om de woning zelf rustig te bekijken. Ten slotte bespreken we de eerste indrukken aan de keukentafel. Zo kunnen we een inschatting maken of de woning voldoet aan de verwachtingen en of er behoefte is aan een vervolgafspraak.”