Mutters Makelaardij breidt uit naar Culemborg

Mutters Makelaardij, gevestigd in Vianen en Heukelum, breidt haar werkzaamheden uit naar Culemborg. Afgelopen juni is het bedrijf in Vianen overgenomen door Wessel van Vuuren, een bekend gezicht in de omgeving. Wessel is namelijk een geboren en getogen Culemborger en kent daarom de stad op zijn duimpje.

 

Al 36 jaar woont hij in Culemborg. Vroeger in de wijk De Hond en nu in de nieuwbouwwijk Parijsch. “Voor mij is Culemborg geen verrassing meer. Ik ken de wijken, de huizen, veel mensen en ben hier lid geweest van diverse sportverenigingen. Bovendien ben ik bekend met de markt, omdat ik hiervoor veel taxaties heb gedaan in Culemborg.” Wessel studeerde  HBO Vastgoed & Makelaardij in Utrecht. Na het afronden van deze studie ging hij aan de slag bij een regionaal makelaarskantoor. Daarna ben ik zeven jaar werkzaam geweest bij een landelijk taxatiebureau en werd ik in 2011 gecertificeerd als Register Makelaar Taxateur (RMT). Ik had daarnaast ook mijn eigen taxatiekantoor, waar ik voor collega-makelaars, particulieren en tussenpersonen taxaties verzorgde. En nu heb ik de mogelijkheid gekregen om een lopend bedrijf over te nemen en voort te zetten. En als Culemborger wil ik de werkzaamheden van Mutters Makelaardij hier graag uitbreiden.”

Werkzaamheden
Mutters Makelaardij doet alweer tien jaar de aankoop, verkoop, huur en verhuur van woningen en bedrijfspanden. Maar ze voert ook taxaties uit. „En voor een juist hypotheekadvies hebben wij een nauwe samenwerking met de RegioBank, die in het kantoor van Mutters Makelaardij in Vianen is gevestigd, en Holland Hypotheken en Verzekeringen uit Sliedrecht. Hierdoor hebben wij alle expertise in huis. Bovendien zetten wij altijd een stapje extra. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat wij buiten kantooruren te bereiken zijn en plannen bezichtigingen hoe het jou uitkomt. Dit kan dus ook ’s avonds of in het weekend. Of als iemand zijn of haar huis wil verkopen en op zoek is naar een huurwoning, dan zorgen wij voor een passend vervolgtraject. Waarborg tot betrokkenheid is dan ook ons speerpunt.” Mutters Makelaardij is vooral actief in en rondom Vianen, Leerdam, Gorinchem en Geldermalsen . Het werkgebied bevindt zich tussen Gorinchem, Zaltbommel, Geldermalsen, Meerkerk en nu is Culemborg daar aan toegevoegd. “Culemborg ligt op een steenworp afstand van Vianen. Beide steden lijken ook qua opbouw en aanleg heel erg op elkaar. Wat dat betreft past Culemborg perfect in het plaatje.” Ondertussen heeft Mutters Makelaardij hier de eerste woningen al in de verkoop staan.

Mutters Makelaardij
Keizerstraat 4, 4132 BA Vianen
Telefoon: 0347-343543
E-mail: vianen@muttersmakelaardij.nl
Website: www.muttersmakelaardij.nl