Gratis juridische ondersteuning door gespecialiseerde vastgoed advocaten.

Als eigenaar, (ver)koper, (ver)huurder of bouwer van een woning komt u mogelijk in situaties terecht waarbij juridische ondersteuning wenselijk is.

Het probleem

Als eigenaar, (ver)koper, (ver)huurder of bouwer van een woning komt u mogelijk in situaties terecht waarbij juridische ondersteuning wenselijk is. Denk bijvoorbeeld aan gebreken, erfdienstbaarheden, ruzie met uw buren of VvE, geschillen met uw huurder of verhuurder omtrent de huurprijs en/of achterstallige betalingen, perikelen bij de koopovereenkomst enzovoorts.

De oplossing

De stap naar een advocaat heeft vaak een hoge drempel en brengt veelal aanzienlijke kosten met zich mee. Maar het kan ook anders!

Mutters Makelaardij is als full-service kantoor een samenwerking aangegaan met EMR Advocaten, een kantoor dat het anders doet.

EMR advocaten is een kantoor met ruime ervaring in het vastgoed.

EMR Advocaten heeft een frisse kijk op het vastgoed en zoekt samen met u naar de oplossing.

Elke eerste en laatste vrijdag van de maand houdt EMR Advocaten tussen 11.00 uur en 14.00 uur een GRATIS inloopspreekuur ten kantore van Mutters Makelaardij op het Oranjeplein 2 te Leerdam.

Tevens kunt u telefonisch contact opnemen met EMR Advocaten voor een GRATIS eerste telefonisch consult waarbij een inschatting zal worden gemaakt van uw zaak.

Ook als u een rechtsbijstand verzekering heeft, kunt u uw vraag aan ons voorleggen.

Specialismen:

Aan- en verkoop onroerend goed , (Verborgen) gebreken , VvE geschillen, Aannemers geschillen, Huurgeschillen, Erfdienstbaarheden