Mutters Makelaardij kiest voor groene samenwerking met Groenpand

Vergroening van woningen is een steeds belangrijker wordend aspect binnen de huizenmarkt. Ook wij zien een trend dat kopers van woningen steeds meer aandacht besteden aan de mogelijkheden om hun nieuwe woning energiezuiniger of zelfs energieneutraal te maken. Om al onze opdrachtgevers volledig te kunnen informeren en van actuele informatie te kunnen voorzien zijn we een samenwerking aangegaan met Groenpand.

Groenpand is een jong bedrijf uit Utrecht (met roots in onze regio) dat zich op een eigenwijze manier richt op het vergroenen van woningen. Groenpand noemt zichzelf dan ook een nieuw type energiebedrijf. We zijn blij dat we een samenwerking kunnen starten met dit vooruitstrevende en jonge bedrijf.

Periodieke update

Om er zeker van te weten dat u als woningeigenaar of koper op de hoogte bent van het laatste nieuws en nieuwste innovaties hebben we Groenpand gevraagd een periodieke column te schrijven. Een aantal keer per jaar zullen we u via onze website, social media en nieuwsbrief deze column toesturen.

Waarvoor kunt u bij Groenpand terecht?

Groenpand is een nieuw type energiebedrijf. Hun doel is om woonhuizen en kantoren stap voor stap te vergroenen, zodat ze helemaal onafhankelijk worden van vervuilende, fossiele brandstoffen. Dit is een reëel doel; iedereen kan tegenwoordig meedoen. Het verwezenlijken van dit doel is bovendien hard nodig. Fossiele brandstoffen raken in rap tempo op en de gevolgen voor het milieu van onze enorme CO2 uitstoot zijn niet te overzien.

De eerste tips!

Groenpand helpt u uw pand in 3 stappen te vergroenen. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee:

  1. Energie besparen: 60% van alle energie wordt in de praktijk verspild. Daarom levert Groenpand producten als LED-verlichting. Daarmee worden lampen tot wel 90% energie-efficiënter. Er zijn Groenpanden waar we zo de energierekening enorm hebben kunnen verlagen.
  2. Eigen energie opwekken: Vrijwel overal is energie te oogsten. Groenpand levert zonnepanelen voor alle type daken. Tientallen Groenpanden hebben aan het einde van dit jaar nul op de elektriciteitsmeter staan, dankzij die zonnepanelen.
  3. Duurzame energielevering: U kunt soms niet direct naar nul elektriciteit- en gasverbruik. Daarom helpt Groenpand u de rest duurzaam af te nemen. Op die manier draagt u er aan bij dat er elders in het land duurzame energie geproduceerd wordt. 

Meer weten?

Neemt u contact met ons op voor meer informatie over het vergroenen van uw woning! Bel ons op: ☎ 0345-616101  of mail naar leerdam@muttersmakelaardij.nl. U kunt ook direct contact opnemen met Groenpand via onze Partner pagina